Viking Line nylanserar lojalitetsklubb

Tis 14 feb, 2017 - 7:04

Foto:viking line

Foto:viking line


Den 17 februari nylanserar Viking Line lojalitetsklubben Viking Line Club.

Nu kan kunderna börja tjäna in bonus på såväl resor och kryssningar som shopping och övrig konsumtion ombord. Flitigt insamlade bonuspoäng – som samlas i form av Båtar – belönas med ett Plus-medlemskap som ger ytterligare förmåner för extra lojala resenärer.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Varje år reser mer än 6,5 miljoner människor med Viking Line. En stor del av dem är återkommande resenärer och deras åsikter är förstås oerhört viktiga för oss. Många har efterfrågat möjligheten att tjäna bonuspoäng och därför är vi extra glada att kunna införa detta i vår lojalitetsklubb. Det blir också ett konkret sätt att ge tillbaka något till våra trogna resenärer, säger Håkan Sourander, Head of Central Marketing och projektledare för Viking Line Club.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report