Foto:Loen Skylift

Foto:Loen Skylift


Den 20 maj öppnar Norges nya linbana i Loen, redo att transportera gäster uppför fjället Hovens höga fjällsida.

Loen Skylift blir en av de brantaste linbanan i världen – den går 1000 meter över fjorden och ger en fantastisk panoramautsikt över landskapet. Uppe på toppen finns äventyrliga aktiviteter både sommar och vinter.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Turen med den nya Loen Skylift tar fem minuter och målet är att minst 40 000 turister ska ta linbanan upp och ned redan i år. Drottning Sonja av Norge kommer att inviga Loen Skylift den 20 maj 2017. Den kommer sedan att vara tillgänglig för allmänheten året runt. – Loen Skylift är den snabbaste och enklaste vägen till det bästa som norska fjäll har att erbjuda. Turen från fjord till fjäll tar bara någon minut. Högt, brant och tryggt kommer du att transporteras tusen höjdmeter upp till fjället Hoven, säger Richard Grov, VD Loen Skylift.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report