Foto:imen Opsahl


Simen Opsahl har anställts som ny Head of Sales för kryssningsrederiet RCL Cruises Ltd Nordic från den 1 augusti.

Opsahl har lång erfarenhet från olika försäljningsroller internt i RCL, samt tidigare erfarenhet från andra välkända resebranschorganisationer som bland annat Globetrotter (Thomas Cook) och Wikstrøm Reiser.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Simen har 9 års erfarenhet från olika ledar- och försäljningsroller i RCL och tillträdde sin nya roll som Head of Sales Nordic den 1 augusti. I sin nya roll har han det överordnade försäljningsansvaret för varumärkena Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden. Simen kommer att leda ett team med säljare och sällskapet behåller sin struktur med Country Sales Managers per land.

– Simens breda erfarenhet från RCL och andra resebranschorganisationer gör honom väl rustad att stärka vår distribution och öka vår försäljning i Norden. Vi upplever en mycket positiv tillväxt i den nordiska marknaden, och i ett globalt perspektiv är vi en region som sällskapet önskar att satsa på, säger nordisk VD Mats Jacobsson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report