Norwegian firar 10 år på Arlanda

Mån 18 sep, 2017 - 7:01

Foto:Frida Weberg


I år har flygbolaget trafikerat Stockholm Arlanda Airport i hela tio år och flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda mellan 2007 och 2017.

-Sedan starten har Norwegian vuxit med mer än 25 procent i snitt per år på Swedavias tio flygplatser, så det är en mycket stark utveckling. Norwegian spelar en viktig roll i Arlandas långlinjeutveckling, och ett tydligt bevis på det är att flygplatsen har satt passagerarrekord 88 månader i rad när det gäller internationell flygtrafik. Norwegian flyger till över 70 utrikesdestinationer från Sverige, och bara sedan 2014 har fem direktlinjer startats till populära USA, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report