Flygbolaget Air Mediterranean Airlines direkttrafik mellan Stockholm Arlanda Airport och Eleftherios Venizelos International Airport i Aten.

Det grekiska flygbolaget lanserar sju nya internationella destinationer samtidigt. Premiäravgången mellan Stockholm och Aten är planerad till den 2 november med avgångar fyra dagar i veckan.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

På fyra år har resandet till Aten från Arlanda ökat med 68 procent, i takt med ökad direkttrafik. Sommartrafiken är av störst betydelse för destinationen, men det finns en betydande efterfrågan på trafik året om.

-Det är glädjande att se det växande utbudet av nya direktlinjer mellan Stockholm och Europa. Vi ser en stor och ökande efterfrågan, inte minst när det gäller trafik till Grekland. Sedan år 2010 har vi även sett en markant ökning av antalet inresande turister från Aten. Vi välkomnar Air Mediterranean Airlines till Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report