Sliperiet, vinnare av Värmlands Turismpris 2017. Thorills AB, korad till Årets Uppstickare 2017

Foto:Linda Danielsson


Den 16 november delade Visit Värmland ut pris till besöksnäringen i Värmland.

Med Värmlands Turismpris, som består av 10 000 kronor, uppmärksammar Visit Värmland en person, företag eller organisation som på ett betydelsefullt sätt bidragit till att stärka den värmländska besöksnäringen. Värmlands Turismpris gick i år till Sliperiet med följande motivering:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sliperiet lockar nationella och internationella besökare till sin verksamhet och har med mod, uthållighet och konstnärlig höjd satt både Borgvik och Värmland på kartan. Genom en kompletterande satsning på måltidsupplevelser av hög klass är även Sliperiets restaurang mycket uppskattad och listad i White Guide.

Visit Värmland delade samtidigt ut ett hedersomnämnande till Årets Uppstickare. Med detta vill man synliggöra en aktör som genom nytänkande (utveckling av befintlig verksamhet eller nystart) utmärkt sig inom besöksnäringen i Värmland. Årets Uppstickare 2017 blev Thorills AB med följande motivering:

Thorill Pettersson vågade ta steget och följa sin dröm i kombination med en målsättning om att arbeta småskaligt och samtidigt fokusera på service, kvalitet och närproducerat. Genom att våga satsa och dra nytta av nätverk visar Thorills Restaurang att det är möjligt att lyckas även på landsbygden om produkten är tillräckligt bra. Sedan invigningen våren 2017 har kunderna strömmat till, vitsorden flödat och en utbyggnad av verksamheten redan blivit verklighet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report