Foto:Motivation.se-Skärmavbild


Delade ledarskapssajten Motivation.se ut priset Årets VD – och vinnaren i kategorin mellanstora företag är Katarina Sjögren Petrini, VD för Ticket Privatresor.

Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom att visa upp goda exempel påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Juryns motivering till att ge Katarina priset är som följer:
”Med en tillgänglig och engagerande ledarstil har Årets VD mellanstora företag skapat en företagskultur där tillit och utvecklingsmöjligheter får medarbetaren att vilja prestera på topp.

I en föränderlig och instabil bransch där många aktörer tvingas kämpa för sin överlevnad har pristagaren genom ett målfokuserat och strategiskt ledarskap lyckats navigera företaget mot resultat. Årets VD har visat att en engagerad och kunnig ledare kan vända tuffa utmaningar till möjligheter, nytänkande och framgång.”

– Jag är mycket hedrad och glad över utmärkelsen. Ticket har gjort en fantastisk resa de senaste åren, men den hade inte varit möjlig om det inte vore för alla passionerade och duktiga medarbetare vi har i Ticket. Det är tack vare dem vi är där vi är idag. Den här utmärkelsen är lika mycket deras och jag är så stolt över alla medarbetare i Ticket, säger Tickets VD Katarina Sjögren Petrini.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report