Ving lanserar New Orleans och San Diego

Mån 20 nov, 2017 - 7:01

Foto:ving


New Orleans och San Diego kommer Ving att kunna erbjuda resor året runt från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

– New Orleans och San Diego är två spännande nyheter med helt olika karaktär som ger vårt USA-program ett viktigt lyft och en bredare produkt. Det känns väldigt roligt att vi kan erbjuda våra kunder resor till jazzens hemstad och till ytterligare ett häftigt resmål i Kalifornien, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Flygtiden från Stockholm är 10-12 timmar till New Orleans och 14-16 timmar till San Diego. Ving kan erbjuda resor med ett flertal flygbolag som exempelvis SAS, Lufthansa, British Airways och United Airlines.

Med nyheterna New Orleans och San Diego har Ving hela 19 olika resmål i sitt USA-program, från storstäder som New York, Washington och Miami i öst till häftiga resmåli Kalifornien som Los Angeles och San Fransisco. Därutöver finns även städer som Chicago, Boston och Las Vegas i utbudet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report