Foto:airtours


Airtours öppnar direktcharter från Landvetter från och med april 2018.

Mallorca har blivit ett omåttligt populärt resmål för svenska resenärer. Kanske inte så konstigt då ön bjuder på ett rikt utbud av härliga stränder, avkoppling, kultur, shopping och restauranger i kombination med underbart klimat. Dessutom är flygtiden från Sverige endast tre timmar och fyrtiofem minuter.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Mallorca har fått ett starkt uppsving bara de senaste åren och nu möter vi den ökade efterfrågan på resor genom att starta upp direktcharter från Göteborg vilket känns jättekul, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report