Hurtigruten och Stordalen i samarbete

Ons 13 Dec, 2017 - 7:03

Foto:Nordic Choice Hotels


Från och med februari 2018 erbjuder Nordic Choice Hotels en ny destination på Svalbard i samarbete med Hurtigruten Svalbard.

Hotellet är det nyrenoverade Funken Lodge och ligger strategiskt med fantastiskt utsikt över Longyearbyen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Över 70 års historia i ny, modern tappning. Traditionsrika Spitsbergen Hotel är snart klar för nyöppning som Funken Lodge och går samtidigt in i Nordic Choice Hotels-familjen som ett fristående hotell.

– We’re heading North! Äntligen kan Nordic Choice Hotels erbjuda Svalbard till våra gäster. Jag är otroligt glad över att Funken Lodge blir en del av vårt utbud. Hotellet symboliserar allt det som vi vill få till på Svalbard. Respekt för det traditionella i mötet med det moderna. Med sin unika historia och snart toppmodern komfort är hotellet som skapt för oss, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter A Stordalen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report