Foto:scandorarma


I år kan du uppleva dessa två oupptäckta pärlor tillsammans med Scandorama som introducerar en åtta dagars rundresa i 2018 års program.

När tidskriften National Geographic skulle utse de bästa resmålen 2018 hamnade Georgiens huvudstad Tbilisi på tredjeplats. Tbilisi är kanske i dagsläget en stad du inte hört särskilt mycket om, men som vi med all säkerhet kan garantera att du kommer göra. Tbilisi är även utgångspunkten för Scandoramas nya rundresa till Georgien och Armenien. En nyhet som väckt stort intresse bland resenärerna.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Georgien och Armenien fascinerar, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig på Scandorama. Det finns något spännande, något oupptäckt med dessa länder som lockar. Allt fler vill ha en innehållsrik semester och våra resenärer har visat ett jättestort intresse. På den första avresan i maj finns bara ett fåtal platser kvar, tillägger hon.

SENASTE NYTT

ANNONS: