Clarion Hotel Sign rekryterar profilen Viktoria Andersson till tjänsten Operations Manager.

Viktoria har lång och bred erfarenhet från många positioner inom Nordic Choice Hotels, närmast från Quality Hotel Friends där hon skördat stora framgångar tillsammans med sitt team.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Viktoria är en driven och engagerad ledare som med fokus på mål sätter sina medarbetare främst. Vi ser med glädje fram emot att välkomna Viktoria till vårt passionerade team, säger Jessica Norgren, VD på Clarion Hotel Sign.

Att det nyrenoverade Clarion Hotel Sign storsatsar är det inga tvivel om. Som Operations Manager på hotellet kommer Viktoria att leda den fortsatta utvecklingen av driften där innovativa tekniska lösningar och hållbarhetsprojekt står i fokus.

– Jag ser oändligt många möjligheter för fortsatt utveckling av Clarion Hotel Sign och jag är stolt att jag får vara med på resan, säger Viktoria Andersson, tillträdande Operations Manager på Clarion Hotel Sign. Jag ser verkligen fram emot att att tillsammans med teamet skapa en varm och passionerad mötesplats för både personal och gäster, avslutar hon.

Viktoria Andersson tillträder sin nya tjänst som Operations Manager på Clarion Hotel Sign inom kort.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report