Foto:grand hotel


Under våren 2018 kommer två av Grand Hôtels signatursviter att totalrenoveras.

Till uppdraget anlitar hotellet svenskfödde Martin Brudnizki, en världsberömd och prisad inredningsarkitekt med bas i London och New York. De nya sviterna är Brudnizkis första projekt på svensk mark.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Signatursviterna ligger högst upp i Grand Hôtels huvudbyggnad och erbjuder en svårslagen utsikt över Strömkajen och Stockholms slott. Sviterna har länge tillhört några av stadens mest exklusiva boenden och kommer nu att uppdateras med hjälp av en av världens mest prisade inredningsarkitekter.

– Det är fantastiskt att få möjligheten att jobba med Martin Brudnizki och att han väljer att göra sitt första projekt i Sverige hos oss på Grand Hôtel känns oerhört hedrande. Vi strävar alltid efter att arbeta med de främsta inom sin bransch och därför känns Martin som den perfekta samarbetspartnern. Vi ser med spänning fram emot slutresultatet, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report