Foto.Comfort Hotel Jazz i Borås


Jag var Comforts Management Trainee under 2017.

Det var jäkligt lärorikt att få insikt i samtliga delar av organisationen, under en period när hela varumärket stöptes om. Och att sen få avsluta mitt år som trainee med att signa som hotelldirektör för Comfort Hotel Jazz känns såklart helt fantastiskt. Hotellet har bra potential och jag är peppad på att få utveckla både det och personalen – samtidigt som jag själv fortsätter utvecklas som ledare. Målet är att vi ska vara bäst på service i hela Borås, säger Marcus Sandén.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Marcus är i det närmaste besatt av gästnöjdhet och service. 2015 fick han priset SKAPA Framtidens Innovatör i Värmland för sin tjänst in.serv. En app som hjälper restauranger att öka sin lönsamhet och samtidigt få gladare gäster. Marcus har arbetat i hotellbranschen sedan 2011 och har under den tiden skapat sig en imponerande resumé från München, Hamburg, Oslo, Bergen, Köpenhamn och Stockholm. 2017 blev han utsedd till en av de främsta unga talangerna inom Nordic Choice Hotels.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report