Ölvemarks Holiday introducerar Kiev

Tor 22 Feb, 2018 - 7:03

Foto: Oleg Totskyi/Shutterstock.com


I juli i år går Ölvemarks Holidays första resa till Ukrainas huvudstad Kiev.

Gyllene kupoler, ståtliga boulevarder, god mat och låga priser. Kiev lockar med upplevelser för den som vill upptäcka något nytt och exotiskt men också oerhört vackert. Ölvemarks Holiday som lanserar en femdagarsresa till den ukrainska huvudstaden. Dessutom finns en unik utflykt till Tjernobyl med i programmet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Kiev är en stad man blir förälskad i, med en fantastisk arkitektur, färgglada fasader och charmiga caféer som kantar de mysiga gatorna – lite som Budapest och Prag för 15 år sedan, innan turisterna hittat dit och priserna gått upp, säger Marco Hecimovic, projektledare och Östeuropaexpert, hos Ölvemarks Holiday.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report