Foto: Shutterstock.


Inför sommaren 2018 lanserar SAS ännu en direktlinje till Grekland, nu till ön Rhodos.

Avgångarna från Stockholm Arlanda Airport sker på onsdagar och lördagar under sommaren.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SAS kommer att flyga till och från Rhodos på onsdagar och lördagar mellan den 23 juni och 4 augusti. Idag flyger SAS direkt från Stockholm Arlanda Airport till Aten, Thessaloniki, Chania på Kreta och Mykonos.

Med vackra stränder, vandringsleder och staden Rhodos med den medeltida stadskärnan som finns med på Unescos världsarvslista har ön något för alla.

– Det är glädjande att SAS underlättar för svenska semesterfirare att ta sig till den grekiska övärlden i sommar. Vi ser en markant ökning på efterfrågan till Medelhavsdestinationer. På bara fem år har våra greklandsresenärer nästan dubblerats, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

– Vi fortsätter att anpassa våra destinationer efter våra resenärers önskemål. I år storsatsar vi förutom på Grekland, nu med Rhodos som femte destination från Stockholm, även på Portugal, Italien, Spanien och Kroatien med nya eller fler linjer under sommaren till bland annat Lissabon, Palma, Verona, Malaga och även Beirut via Köpenhamn, säger Anders Wahlström, försäljningschef på SAS Sverige.

Tidtabell
Onsdagar
Arlanda – Rhodos, avgår kl. 07.40 och landar 12.30
Rhodos – Arlanda, avgår kl. 13.25 och landar 16.25

Lördagar
Arlanda – Rhodos, avgår kl. 16.00 och landar 20.50
Rhodos – Arlanda, avgår kl. 21.50 och landar 00.50

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report