SJ har Sveriges bästa resesajt 2018

Tor 8 Mar, 2018 - 7:01

Foto:SJ


IDG/Internetworld har utsett SJ till Sveriges bästa resesajt 2018.

Juryns beslut motiveras bland annat med att ”SJ har under de senaste året lyft sina gränssnitt för biljetter, bokning och ombokning för att göra det ännu smidigare för kunderna att åka tåg. Det finns en trygghet för resenärerna att alltid ha SJs app på mobilen och webben några knapptryckningar bort.”

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är superstolta över denna utnämning och det är en laginsats som har tagit oss hit. Att bli utnämnda till Sveriges bästa resesajt i tuff konkurrens är ett kvitto på att det vi gör verkligen uppskattas av våra kunder, säger Jenny Gejke, ansvarig för SJs digitala försäljningskanaler.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report