SCR


Den nya appen ersätter plastkortet och är också första steget mot nya Camping Key Europe.

Gästkortet har funnits i någon form sedan 1968 och har underlättat för generationer av campinggäster. I dag är kortet bland annat laddat med fina erbjudanden och rabatter samt ansvars- och olycksfallsförsäkring för hela familjen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– När vi förvandlar det fysiska kortet till en app som laddas ner i mobilen, så är det ett sätt att underlätta för alla campinggäster. Nu riskerar du inte att tappa bort kortet utan det finns alltid med i telefonen. Dessutom kan gästen ha kortet i tre olika enheter som extra trygghet, säger Mattias Jighede, ansvarig Camping Key Europe Sverige.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report