Foto:accor hotell


AccorHotels lyxhotellkedja SO/ öppnar ytterligare fyra hotell under 2018.

Det är Berlin, St. Petersburg, Auckland och Wien som föräras med nya hotell. De nya hotellen ansluter sig till en skara av fyra hotell, varav två i Thailand (Bangkok och Hua Hin), ett på Mauritius och ett i Singapore.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SO/-hotellen är kända för sina unika och lyxiga lifestylekoncept som alltid tar hänsyn till destinationens lokala attribut, samt sina imponerande, kreativa samarbeten med kända modedesigners, t ex Karl Lagerfeldt vid SO/ Singapore.

– SO/ har skapat en snygg och lekfull upplevelse för gästerna som förstärks av den okonventionella attityden som nedärvts från de franska rötterna. Vi har planer på att introducera SO/ på ledande marknader över hela världen och är stolta över de nya projekten som kommer att gå live under de kommande månaderna. Hotellen kommer att vara härligt lyxiga och samtidigt lite kaxiga, samt genomsyras av den specifika stadens känsla, energi och lokala trender, säger Joao Rocco, Vice President, Luxury Brand Management, Sofitel Brands.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report