Foto:Airtours


Airtours relanserar nu Hurghada.

Resorna kommer att gå nonstop med SAS varje lördag från och med den 27 oktober.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Längs Hurghadas drygt fem mil långa kust breder sandstränderna ut sig. Resenärerna kan välja mellan exklusiva Sahl Hasheesh och familjevänliga Makadi Bay i söder. Här finns snorklingsmöjligheter, golfbanor och långa solstränder. För resenären som är ute efter det genuina och vardagliga Egypten upplevs det bäst i Hurghada, resenären som är ute efter lite lyxigare semester finner det i El Gouna.

– I Hurghada blandas det bästa av gammalt och nytt. I den gamla delen finns det marknader med liv och rörelse och i den nya delen ligger den glittrande marinan med restauranger och nöjesliv. Hurghada är ett mångsidigt resmål som passar både familjen, paret och kompisgänget, säger Stefan Chatzopoulo, Informationschef på Airtours.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report