Bandklippning på Göteborg Landvetter Airport tillsammans med Philipp Metzger, Krzystof Ryszka från Wizz Air och flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren. Foto: Louise Arvidsson.

Göteborg Landvetter Airport visar en fortsatt positiv passagerartillväxt och utrikestrafiken har under året ökat med 6,2 procent.

Flygplatsen attraherar nya flyglinjer och de senaste dagarna har två av dem haft premiär. Nu kan västsvenskarna smidigt besöka Europas sydligaste stat, Malta, såväl som Wroclaw, Polens fjärde största stad.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Två nya flyglinjer har nu startat från Landvetter. Ryanair lanserade sin nya direktlinje till Medelhavsön Malta som trafikeras en gång i veckan under sommarsäsongen. Den polska kulturhuvudstaden Wroclaw har även invigts dit Wizz Air flyger på måndagar och fredagar.

– Det är väldigt roligt att kunna erbjuda ett utökat utbud av destinationer och inför sommaren lansera två nya spännande resmål inom Europa. Det underlättar även för våra turister att ta sig till vår växande flygplats och region, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report