Foto:Clarion hotel


Rebecca Wodajo med mer än 17 års erfarenhet från diverse positioner inom hotell och restaurang tillträder sin nya tjänst den 1 maj 2018.

Alla kedjor inom Nordic Choice Hotels har en egen kulturbärare. På Clarion Collection heter rollen Culture Officer och innebär att man verkar som en förlängning av hotell koncernens centrala HR-avdelning, People & Culture. Ansvaret innefattar främst en förstärkning av Clarion Collections Employer Brand. Arbetet är en viktig del av kedjans fortsatta expansion och nyrekrytering inför framtida hotell öppningar, Men också för att behålla och vidareutveckla befintliga medarbetare.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Jag är otroligt glad och stolt över att få fortsätta vara en del av Clarion Collection-familjen. Vi har gång på gång bevisat att vi är duktiga på service och gäst upplevelser. Nu skall jag tillsammans med mina kollegor vidareutveckla vårt servicekoncept med målsättningen att bli förstahandsvalet för både gäster och medarbetare”, säger Rebecca Wodajo.

De sista 6 åren har Rebecca Wodajo jobbat på Clarion Collection Hotel Tapto, på Östermalm i Stockholm. Rebecca har gedigen erfarenhet både som hotellchef, receptionschef, Revenue Manager, Housekeeping Manager samt som restaurangchef. Rebecca har varit positionerad i Sverige, Danmark, Schweiz och Australien.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report