Foto:telaviv-airport.com


Den nya flygeln inkluderar väntutrymmen, åtta gater till flygplanen, fyra gater till bussar samt butiker, restauranger, businesslounger, anläggningar för teknik, logistik och frakt och platser för underhåll och service för flygbolagen.

Dessutom har flygeln teleskopiska glasingångar och bryggor till flygplanen varav några är dubbla för bredkroppade trafikflygplan vilket möjliggör passagerarnas ombord- och avstigning i både den främre och bakre delen av planet samtidigt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Den internationellt kända israeliska arkitekten Moshe Safdie har tillsammans med arkitekten Irit Kohavi ansvarat för utformningen av den nya flygeln.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report