Foto: Swedavia.


Han ersätter Susanne Norman som kommer att fortsätta sitt arbete som direktör för regionala flygplatser inom Swedavia.

Åre Östersund Airport har de senaste 8 åren haft en kraftig tillväxt från 340 000 passagerare till 540 000 och står inför en rad investeringar och utvecklingsprojekt inte minst för att möta VM året 2019.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Peter har gedigen erfarenhet från olika verksamheter, däribland officer inom Försvarsmakten, verksamhetschef för Skola & Omsorg, vd i konsultbolag, produktion- och anläggningschef samt sälj och marknadschef för Iron Mountains digitala lösningar i Sverige.

Susanne Norman har under de senaste fyra åren haft en dubbelroll i Swedavia och lämnar nu rollen som flygplatschef för att verka på heltid som direktör för Swedavias Regionala flygplatser där Åre Östersund Airport är en av sju flygplatser.

– Peters stora erfarenhet från producerande verksamhet med effektiva processer kombinerat med sälj och kundfokus, kommer att bli ett bra stöd till Åre Östersunds fortsatta positiva utveckling. Flygplatsen och medarbetarna behöver ett närvarande ledarskap på heltid för att ytterligare utvecklas. Jag som direktör för regionala flygplatser ser fram emot att följa med på den resan tillsammans med Peter och alla fantastiska medarbetare på flygplatsen, säger Susanne Norman.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report