Foto:Airtours


Airtours lanserar nu två nya destinationer: Genève och Zürich.

Från och med nu kommer resenärer att kunna välja Genève och Zürich i Airtours utbud. Båda städerna är året runt-destinationer med badvänliga sjöar under sommaren och pittoreska julmarknader i november och december.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– För många är både Genève och Zürich ihopkopplade med dyra priser men faktum är att det finns otroligt mycket att upptäcka just här. I Zürich kan du gå längst de vackra kullerstensgatorna i gamla stan, testa på de natursköna vandringslederna eller bada i floden Limmat under sommaren. Genèves läge vid Genèvesjön är sagolikt med botaniska trädgårdar och uteserveringar direkt vid strandpromenaden, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report