Foto:BRAflyg


Svenska inrikesflygbolaget BRA sitter i intensiv planering för att förhoppningsvis kunna börja flyga reguljärt mellan Sundsvall och Göteborg två gånger per dag med start inom de två närmaste veckorna.

– Vi finns sedan länge i Sundsvall och ser att vi har en stor andel kunder som byter på Bromma för vidare resa till just Göteborg, därför är den linjen väldigt intressant för oss, säger Christian Clemens som är vd för inrikesflygbolaget BRA.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Bolaget tittar på möjlighet att flyga en morgon- och en kvällsavgång per dag från Sundsvall.

Vad det blir för flygplanstyp och hur många platser per vecka det innebär är dock för tidigt att gå in på.

– Just Sundsvall – Göteborg är en av de linjer vi beräknar att vi kan flyga med lönsamhet. Vi tror på Sundsvall och det känns samtidigt logiskt att vi tar över direktflygen till Göteborg, fortsätter Clemens.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report