Foto:Nobis Restaurant Division


Abbe lämnar efter 10 år vd-posten på Operakällaren och tillträder som vd över Nobis Restaurant Division.

En roll som faller sig naturligt efter 19 år i koncernen. Den nya rollen handlar till största del om att driva Nobiskoncernens restaurangverksamhet framåt med fokus på utveckling av nya och etablerade koncept.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Nobis Hospitality Group står och verkar på två ben, hotell- och restaurangverksamhet. Abbe kommer att ansvara för etableringen av koncernens nya projekt inom restaurangverksamheten.

-I dagsläget för jag diskussion med ett flertal intressanta aktörer om nya restaurangetableringar. Koncernen startade en gång i tiden som restaurangverksamhet och det är ett arv jag vill förvalta väl. Det vi levererar håller alltid högsta kvalitet oavsett om vi pratar helt nya koncept eller redan etablerade, säger Abbe Ibrahim, VD på Nobis Restaurant Division.

Abbe tillträder även som arbetande ordförande på Operakällaren vilket innebär att han kommer vara fortsatt engagerad och involverad i den dagliga verksamheten i huset. Operakällaren består av fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare och festvåningar.

-Att Abbe tillträder som vd över satsningen ’Nobis Restaurant Division’ känns naturligt och självklart. Abbe har under flera år utvecklat och bevarat våra koncept med bravur, säger Alessandro Catenacci, vd och ägare av Nobis Hospitality Group.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report