Foto:norwegian


Norwegian lanserar digital temperaturkarta på bolagets webbplats.

Det är en helt ny funktion som gör det möjligt att välja destination efter den temperatur som önskas.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Den nya funktionen på norwegian.com innebär att resenärer kan hitta destinationer utifrån vilken temperatur som önskas. Sökfunktionen väljer destinationer beroende på önskemål om temperatur, pris eller typ av resa – allt med hjälp av en digital linjekarta.

–Det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder att boka en resa med Norwegian. Vi vet att många längtar efter sol och värme så med en sökfunktion som baseras på temperatur blir det ännu lättare att hitta det man letar efter. Den digitala linjekartan fungerar även som inspiration för att hitta nya resmål som man kanske inte hade tänkt på annars och är en del av ett kontinuerligt arbete för att ge våra kunder bästa möjliga produkt, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report