Foto: HK Dest


Birka Cruises långkryssningssäsong inleds med en tvådygnskryssning till Höga Kusten.

Igår den 28 maj är det dags för den första av årets fem kryssningar till världsarvet med ankomst till Härnösand den 29 maj kl 08.30.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I sommar utökar rederiet de populära kryssningarna till Höga Kusten från fyra till fem. På morgonen den 29 maj kan boende och besökare för första gången i år se det 177 meter långa fartyget M/S Birka Stockholm i farleden.

Med på premiärkryssningen finns rederiets VD Satu Andersson:

– Äntligen har jag lyckats knipa en plats till Höga Kusten, en av vår mest populära långkryssning. Förutom att jag ser fram emot alla smakupplevelser och aktiviteter ombord så är jag spänd på att få möta den kreativitet och utveckling som sjuder där uppe, säger Satu Andersson.

Satu Andersson deltar bland annat i smygpremiären av Nya Sambiblioteket tillsammans med Mikael Damberg, Närings- och innovationsminister, finansmannen Olof Stenhammar och Anders Fällström, rektor på Mittuniversitetet samt landshövding Berit Högman.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report