​Fotograf: Danger Österlin


I augusti öppnar Stureplansgruppen sitt nya boutique- och venuehotell Bank Hotel på Blasieholmen, där Patrik Tuomisto blir general manager.

Patrik har en gedigen internationell erfarenhet från hotellbranschen där han har haft ett flertal ledande positioner på framgångsrika boutiquehotel.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

På Arsenalsgatan 6, ett stenkast från Nybrovikens kaj och Stockholms shopping-, kultur- och nöjesliv, öppnar Stureplansgruppen i augusti Bank Hotel. Patrik Tuomisto, som rekryterats till general manager, har 15 års erfarenhet från den internationella hotellnäringen, där han arbetat såväl operativt som strategiskt. Han har också arbetat med konceptutveckling, nybyggnation och positionering av hotell och kommer få en viktig roll i Bank Hotels etablering på hotellmarknaden. Med sina förstklassiga restauranger och barer, som tillsammans välkomnar upp till 1000 gäster, blir Bank Hotel ett nytt nav i hjärtat av staden.

”Att få vara en del av öppningen av Bank hotel är en dröm för mig. Bank Hotel är ett hotell som utmärker sig, en mötesplats som kommer att erbjuda en alldeles unik atmosfär och upplevelse för både hotellgäster och Stockholmare. Jag och teamet ser fram emot att få spela en nyckelroll i att sätta Bank Hotel på Stockholms hotellkarta”, säger Patrik Tuomisto.

”Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Patrik Tuomisto, som har viktig internationell erfarenhet från hotellbranschen. Tillsammans med Patrik och teamet ser vi fram emot att skapa ett unikt venue- och boutiquehotell för såväl den kosmopolitiska och medvetande resenären som för stockholmarna”, säger Vimal Kovac, VD Stureplansgruppen

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report