På bilden syns från vänster: Chris Thompson (President and CEO of Brand USA), Magnus Hermansson (Director of Production, Swanson’s Travel), Tommy Swanson (ägare/VD Swanson’s Travel), Roger Dow (President and CEO of the US Travel Association).


För sjätte gången har Swanson’s Travel mottagit priset Chairman’s Circle Honors.

Det är en hedersutmärkelse som tilldelas de mest betydelsefulla researrangörerna i världen för deras arbete att marknadsföra USA som turistland.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Med tanke på vår storlek och att vi endast säljer resor i Sverige känns det väldigt speciellt att tilldelas en sådan här utmärkelse sex år i rad, säger Tommy Swanson på Swanson’s Travel.

Swanson’s Travel startades 1978 och är specialiserade på resor till Nordamerika. I år firar de 40 år som företag och det finns flera anledningar att fira jubileet. För sjätte året i rad har de nämligen tilldelades pris i Chairman’s Circle Honors, som höll sin prisutdelning på USA:s största resemässa IPW, i Denver Colorado den 19–23 maj. Priset röstas fram av de amerikanska turistmyndigheterna och är därför ett kvitto på att Swanson’s Travel gjort sig ett namn bland storspelarna på resemarknaden.

– Det känns fantastiskt att som mindre aktör blir uppmärksammad baserat på vår kompetens snarare än volym. Vi firar 40 år i branschen i år och besitter en stor kunskap och noggrannhet. Därför sätter vi ett stort värde på det här erkännandet eftersom konkurrensen och utbudet på resemarknaden är stor världen över. Vi har verkligen visat att ”we live our brand”, säger Tommy Swanson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report