Apollo lanserar ny grafisk profil

Ons 20 Jun, 2018 - 7:02

Foto:Apollo


Apollo har i samarbete med designbyrån Essen International uppdaterat sin grafiska profil för att bättre återspegla varumärkets position. Logotypen har moderniserats, färger och typsnitt har bytts ut och ett illustrationsmanér har adderats för att komplettera bild- och filmmaterial.

– Våra kunder kommer givetvis att känna igen oss men det ska synas att vi har blivit en starkare och mer modern aktör. Vi investerar mycket i att hitta nya, spännande resmål och i att erbjuda fler och olika restyper. Samtidigt är vårt grekiska arv en oerhört viktig del av vår identitet och det ska fortsatt synas, säger Linda Almström, Brand Manager på Apollo.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report