Foto.Grand Group AB


Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel, tar över verksamheten från och med den 1 oktober 2018.

Grand Group är ledande inom lyxsegmentet och kommer genom förvärvet att bredda hotellgruppens erbjudande. Hotellet kommer även fortsättningsvis att drivas under ett eget varumärke. Efter ett planerat utvecklingsarbete kommer hotellet att öppna i ny regi i slutet av året.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi ser förvärvet som ett komplement och positivt tillskott till vår befintliga portfölj med unika koncept på bästa tänkbara läge. Hotellet kommer med sin historiska byggnad att stärka gruppen som helhet och bredda vårt erbjudande. Vi ser framemot att fortsätta den utvecklingsresa som de tidigare ägarna påbörjat. Här skapar vi en attraktiv mötesplats och ett hotell mitt i händelsernas centrum, säger Pia Djupmark, vd, Grand Group AB och Grand Hôtel Stockholm.

Hotel Drottning Kristina är ett boutiquehotell som är centralt beläget vid Stureplan i Stockholm och inrymmer idag 101 hotellrum.

– Vi är oerhört glada och stolta över att just Grand Group tar över vår hotellverksamhet och fortsätter det arbete som vi påbörjat. De har både erfarenheten och kompetensen att vidareutveckla konceptet för att ta det till nästa nivå, säger Caroline Syrén, vd, Hotel Drottning Kristina.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report