Foto:Haymarket


Jessica har gedigen erfarenhet från branschen och kommer närmast från samma roll för Clarion Hotel Sign.

Hon tillträder sin nya tjänst 1 oktober 2018.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Jessica Norgren har arbetat länge inom besöksnäringen. Hon har haft ledande positioner på både Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel Arlanda. Jessica har även ett förflutet som enhetschef för Flygplatstjänster på Swedavia och som styrelseledamot i Destination Sigtuna.

– Jag tycker att det ska bli oerhört spännande och roligt att få ta mig an ett hotell som Haymarket. Det är ett speciellt hotell inom Scandicfamiljen och jag tror att vi kommer att passa varandra mycket bra, säger Jessica Norgren, tillträdande hotelldirektör, Haymarket.

Jessica Norgren tillträder den 1 oktober 2018. Tillförordnad hotelldirektör är Peter Storckenfeldt som även leder Scandic Continental.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report