Foto;UNLIMITED TRAVEL GROUP


Unlimited Travel Groups utvecklingsresa förstärker företaget nu även sin styrelse med tre rekryteringar – Eivor Andersson, Johan Almquist och Richard Bergfors.

På Unlimited Travel Groups årsstämma den 31 maj valdes Eivor Andersson, Johan Almquist och Richard Bergfors in som nya ordinarie styrelseledamöter. Anders Ehrling kvarstår som styrelseordförande liksom de övriga styrelseledamöterna Michaël Berglund och Anna Elam.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi börjar se resultat av våra gemensamma satsningar och är övertygade om att detta är rätt väg att gå för Unlimited Travel-gruppen. Med de nya tillskotten stärker vi styrelsen med de perspektiv och kompetenser som krävs för att stötta vår VD och ledning i den fortsatta tillväxtresan, säger Anna Elam, representant för största ägaren och valberedningens ordförande.

Eivor Andersson har en gedigen erfarenhet från resebranschen och ett stort kontaktnät. Hon har bland annat tidigare varit koncernchef och VD för TUI Nordic och VD för Ving/Thomas Cook Sverige.

Johan Almquist har en gedigen marknads- och digital kommunikationserfarenhet, bland annat som CMO för Electrolux och VD för varumärkesutvecklings-byrån GROW.

Richard Bergfors är sedan 2002 VD för MAX Burgers och har en gedigen erfarenhet av entreprenörskap, hållbarhetsutveckling och internationalisering.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report