Foto:Branäsgruppen


Branäsgruppen har rekryterat Henrik Lööv som ny platschef till Branäs Fritidscenter.

Henrik som älskar snö och kyla och har åkt skidor sedan barnsben ser det som en fantastisk utmaning och glädje att få vara med om Branäs fortsatta utveckling.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Henriks bakgrund och erfarenhet med personal, team och service gör honom lämpad att ta över Branäs, som är länets största turistverksamhet. Han kommer från servicenäringen och har stor erfarenhet av det. De senaste åren har Henrik arbetat för företagsgruppen Bröderna Olssons som driftchef för deras större restaurang- och eventverksamheter.

”Jag får väl erkänna att när vår nuvarande platschef Martin tog beslutet att följa en gammal dröm och flytta till Banff i Kanada så drabbades jag av en liten nervositet. Men nu känner jag mig fullständigt trygg igen. Branäsgruppen har 98 helårsanställda, alla fantastiska på sitt sätt och med kunskaper om sitt område som är helt otroliga, och jag är övertygad om att Henrik kommer passa in perfekt i vår grupp.” Säger Anders Kjällström, VD för Branäsgruppen som äger Branäs Fritidscenter

Henrik Lööv börjar sin nya tjänst 1 oktober.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report