nobis hotel


I september tillträder Cecilia som vd för Nobis Hospitality Groups hotell i Köpenhamn.

Cecilia kommer närmst från hotellkoncernen First Hotels där hon varit hotelldirektör på First Hotel Mayfair och First Hotel Twentyseven, båda i Köpenhamn. Den nye vd:n har stora ambitioner gällande sin nya roll.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

-Jag brinner för service och har jobbat i branschen på ett eller annat sätt i snart 20 år. Jag har arbetat som både servis och receptionist. Erfarenheter som gör att jag får en förståelse för alla delar hotellet innefattar, allt från frukostservering till det första mötet i receptionen, säger Cecilia Mauritzson, vd på Nobis Hotel Copenhagen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report