Museets ägare och styrelseordförande David von Schinkel tillsammans med tillträdande VD Kylliki Hellström


Kylliki har över 20 års erfarenhet av olika positioner inom besöksnäringen.

Närmast kommer Kylliki från Skansen där hon ansvarat för turism. Många känner också Kylliki från att ha utvecklat besöksnäringen på Djurgården där hon även arbetat på Junibacken och med uppstarten ABBA The Museum.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag är glad och stolt över att presentera Kylliki Hellström som ny vd för Bergrummet. Sedan vi startade i september 2017 har museet lyckats skapa en unik, spännande mötesplats för flera generationer på Skeppsholmen. Nu när museet kommer in i en ny fas med kraftig tillväxt, är Kyllikis erfarenhet och ledarskap oerhört värdefull för att ge besökaren det där lilla extra i upplevelsen, säger David von Schinkel, ägare och styrelseordförande.

– Det ska bli mycket spännande att leda verksamheten i Bergrummet. Museet har fantastiska förutsättningar med kompetenta medarbetare och helt unika samlingar av leksaker och serier. Bergrummets generösa ytor har stor potential, och jag ser fram emot att utveckla konferenser och andra typer av evenemang, samtidigt som vi kommer att fokusera på ett nytt pedagogiskt program. Jag vill att Bergrummet ska vara en glädjefylld mötesplats för alla generationer där vi alla kan känna igen oss i barndomens lekar, ja kanske till och med upptäcka att barnasinnet finns kvar, säger Kylliki Hellström.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report