foto:jan wikskär


Jan har lång och gedigen erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen.

Vi är mycket glada över att fått med Jan i vår verksamhet för att lyfta hotellen till en ännu högre nivå säger Carina Schönhult”, styrelseordförande för Skanör Falsterbo Hotell AB.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Under många år har Jan både ägt och drivit olika typer av verksamheter inom hotellbranschen som bl.a. Hallstaberget i Sollefteå, Hassela Sport & Konferens, Söråkers Herrgård och välkända Ronneby Brunn, och dessutom även varit sjukhusdirektör på Sollefteå sjukvårdsförvaltning.

Jan är fokuserad och en starkt driven entreprenör som är van vid att jobba mot tydliga mål och ser förändringar som en naturlig del i ett företags utveckling för att både nå hög lönsamhet, stabilt arbetsklimat, kvalitet och nöjda gäster.

”Beläggningen skiftar över årets säsonger från gästande semesterfirande privatpersoner under sommaren där högtrycket är som mest intensivt under Falsterbo Horse Show-veckan i juli, till både små och stora gruppbokningar med konferensgäster under vardagarna under vinterhalvåret”, säger Carina Schönhult.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report