Foto:FlixBus


Schaus Buss blir det första norska partnerföretaget i FlixBus nordiska intercitynätverket.

Schaus är ett bussbolag med över 70 års erfarenhet som är idag en av Østlandets ledande aktörer inom långdistansresor. Företaget kommer att ha en viktig roll i att förstärka FlixBus-turer mellan Oslo och Göteborg.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

-Vi har sett att det blir allt mer populärt för svenskar resa till Oslo, säger Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus. Många arbetspendlar till Norge och så finns det andra som vill uppleva den norska huvudstaden helt enkelt. Flest passagerare reser med oss till norska städer som ligger upp till fyra timmars avstånd från avresesorten.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report