Foto:Bank otel


Över hela världen har endast 520 hotell lyckats kvala in i den här exklusiva klubben.

Nu gör Stureplansgruppens Bank Hotel sällskap med hotell som L’Hotel i Paris och St. James i London.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Storslaget, men samtidigt personligt. Historiskt, men ändå samtida. En byggnad från tidigt 1900-tal, en plats som tidigare var en Bank är nu en mötesplats där man skapar härliga minnen snarare än räknar mynt, säger Small Luxury Hotels om Bank Hotel.

Stockholms nya intima boutique hotell Bank Hotel öppnade i augusti 2018. Beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen ligger det nya hotellet vars byggnad är från 1910. Byggnaden uppfördes som en bank och är belägen på en gågata endast ett stenkast från storstadspulsen, precis intill vackra Nybroviken. Efter en omfattande ombyggnation, där byggnadens ursprung har bevarats genom att återskapa orginaldetaljer, presenteras nu ett elegant och smakfullt hotellkoncept. Här möts internationella och svenska gäster i en extraordinär och omfamnande miljö med ett flertal restauranger, barer, exklusiva rum och sviter.

– Vi ser verkligen fram emot att få vara en del av Small Luxury Hotels. Vi känner att deras värderingar ligger nära våra, att erbjuda våra gäster exklusiva och personliga upplevelser. SLH attraherar köpstarka gäster som reser både privat och i affärer. Dessutom lyfter de Stockholm till en destination för den medvetne resenären där vi blir ett självklart val, säger Patrik Tuomisto, Managing Director på Bank Hotel.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report