Turkish Airlines redovisar rekordvinst

Tor 15 Nov, 2018 - 7:01

Foto:Turkish Airlines


Turkish Airlines vinst från huvudverksamheten på 1 miljard 149 miljoner dollar under de första 9 månaderna 2018 trots de ökade bränslepriserna.

Turkish Airlines, som lyckades öka både passagerar- och lastintäkter betydligt, uppnådde en total omsättning på cirka 4 miljarder dollar under tredje kvartalet. Meden sådan anmärkningsvärd prestation ökade försäljningsintäkterna under de första nio månaderna med 20 procent till 9,9 miljarder dollar, jämfört med samma period 2017.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Genom att fortsätta sin oavbrutna lönsamma tillväxt har Turkish Airlines lyckats öka sitt nettoresultat 3 gånger under årets första 9 månader och avslutar denna period med en nettovinst på 755 miljoner dollar.

Under de första nio månaderna 2018 ökade EBITDAR (resultat före ränta, skatter, avskrivningar, amortering och hyror) som används som kassagenererings-indikator med 16 procent till 2,8 miljarder dollar, med en EBITDAR-marginal på 28 procent.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report