Foto:Park Inn by Radisson


I januari tillträder Erika Karlsson som ny hotelldirektör på Park Inn by Radisson i Stockholm, Solna.

Med sin intressanta bakgrund var hon ett självklart direktörsval, en perfekt matchmaking enligt Erika själv och Sam Holmberg, COO på Winn Hotel Group.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Erika Karlsson kommer närmast som Human Resource Business Partner för Radisson Hotel Group i Sverige. Hennes erfarenhet inom hotellbranschen innefattar både operativa roller såsom hotellchef på ett av Stockholms största hotell samt erfarenhet av försäljning i olika sammanhang. En bred palett som är värdefull i det arbete som nu står framför henne.

En av hennes styrkor är just ledarskapet- att bygga starka team. Viljan att få människor att samarbeta genom förtroende och tillit som utvecklar både produkt och individ. Det är också så som Erika önskar att fortsätta arbeta när hon tillträder sin nya roll som direktör på Park Inn by Radisson Stockholm, Solna nu i januari.

-Att det blev just på Winn Hotel Group som jag skulle hamna på är nog ingen slump. Winn Hotel Group är en franchisepartner till min nuvarande arbetsgivare Radisson Hotel Group, så Winns värderingar är välkända för mig och ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Just att medarbetaren är i fokus och att alla lever sin arbetsdag med personlighet,engagemang och glädje känns så rätt, säger Erika Karlsson, blivande hotelldirektör på Park Inn by Radisson Stockholm, Solna.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report