Marstrands Havshotell i ny kostym

Tis 27 nov, 2018 - 7:01


För 4 år sedan gav Marstrands Havshotell Wingårdhs Arkitekter i uppdrag att rita deras drömhotell, nu får de äntligen visa upp resultatet för världen! I helgen föll det sista pusselbitarna på plats.

”Alla kan bygga ett fantastiskt hotell, men ingen kan bygga ett nytt Marstrand”

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

När Marstrands havshotell öppnade sitt nya hotell den 1 november slog de inte upp portarna till 144 hotellrum, totalt 18 fantastiska möteslokaler, en ny Spa- och Sportklubb och en helt ny mat- och dryckesupplevelse i Ottos Vardagsrum & Kök. De skapar en destination och en helhetsupplevelse som inte tidigare funnits på den Svenska hotellmarknaden.

– Det känns så skönt att alla bitar är på plats, vi är riktigt nöjda och stolt över vårt ”nya” Marstrand. Vi har skapat en modern arena för en känd västkustpärla. Vi vill vara den naturliga mötesplatsen för Marstrand. Gästerna ska kunna utgå från oss och uppleva allt Marstrand har att erbjuda, det känns som att vi verkligen har lyckats, säger Daniel Svensson, VD.

De har naturen, fiske, skaldjur, vandringsleder, cykling, ö-luff och kajakpaddling. De har kulturen, konsten, en levande ö och inte minst havet utanför husknuten.

Allt detta sätts samman till en fantastisk helhet. Inne i hotellet inspireras besökaren av Marstrandsvarvet och de båtar och skepp som byggts på samma plats som hotellet ligger i dag.

Som ett led i detta har Marstrands havshotell låtit Wingårdhs arkitekter designa 46 helt nya hotellrum där en spännande planlösning skapar ett unikt samspel med naturen och havet.

De har också valt att plocka bort den vanliga gamla hotelltv:n i de nya rummen, istället har hotellet lagt till ett högtalarsystem, ett tidnings- och bokbibliotek och en spelavdelning i deras nya vardagsrum. Allt detta för att möjliggöra maximal njutning, avkoppling och för att inspirera gästerna till nya intryck.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report