Foto:Clarion Collection


Øyvind Alapnes blir ny Senior Vice President för Clarion Collection Hotel i Norden.

Alapnes kommer närmast från rollen som VD och hotelldirektör för ett av Clarion-kedjans flaggskepp Clarion Hotel The Edge i Tromsö, och går nu in i rollen som chef för en av Nordens mest populära hotellkedjor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Alapnes har utmärkt sig som en stark och samlande ledare. Nu gör han resan från “Nordens Paris” Tromsö för att leda Clarion Collection-hotellen i Norden. Vi gläder oss mycket till att få Alapnes på plats i direktörsrollen. Han har alltid gästen och gästresan i fokus, vilket är helt grundläggande för att skapa minnesvärda gästupplevelser, säger Katalin Paldeak, COO för Nordic Choice Hotels.

Øyvind Alapnes startade sin karriär i Nordic Choice Hotels 2012, då som direktör för Clarion Collection Hotel With i Tromsö. 2014 blev han anställd som hotelldirektör för det nya Clarion-hotellet i Tromsö, Clarion Hotel The Edge, med prime location på bryggan mitt i centrum. Bägge hotellen tronar överst på Tripadvisors lista över de mest populära hotellen i Tromsö. Under sin tid i Nordic Choice Hotels har Alapnes tagit emot utmärkelsen “General Manager of the year”. Priset delas årligen ut till en hotelldirektör som har utmärkt sig med extraordinära resultat och goda ledaregenskaper.

– Efter en fantastiskt tid där jag och de anställda i Tromsö skapat institutionen Clarion Hotel The Edge så startar nu en ny epok. Clarion Collection är en fantastisk hotellprodukt som har den högsta gästrankningen i Norden. Jag ser oerhört mycket fram emot att starta den här resan med alla de anställda på kedjans 60 hotell, säger Øyvind Alapnes.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report