källa:TUI


Jamila Assel rekryterats till jobbet som Senior Product Hotel & Concept Manager.

Jamila kommer tidigare från Radisson Hotel Group och rollen som Account Director. Jamila börjar sitt nya jobb den 4e februari.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Vi har fått in väldigt många ansökningar och intresset har varit stort. Jag är säker på att Jamila är rätt kandidat för rollen. Hon kommer att vara ett utmärkt bidrag till vårt team, med ny kunskap och expertis. En av Jamilas huvuduppgifter blir att arbeta driva utvecklingen av Blue Star-konceptet. Eftersom var femte TUI-kund bor i ett Blue Star-hotell är det av stor affärs- och kundvärde att fortsätta att utveckla konceptet, säger Tommy Serban, Head of Product, TUI.

Jamila har arbetat i besöksnäringen under en lång tid och kommer senast från Radisson Hotel Group och rollen som Account Director. Hon kommer att bli en del av TUI’s kommersiella verksamhet i den nya rollen som Senior Product Hotel & Concept Manager.

Det ska bli väldigt roligt att bli en del av TUI och produktteamet! TUI är ett starkt varumärke, marknadsledande inom sin bransch och erbjuder en internationell innovativ arbetsmiljö. Jag hoppas kunna lära mig mycket, bidra med mina insikter och skapa resultat. Framför allt ser jag fram emot att ha kul på jobbet, säger Jamila Assel.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report