Foto: EasyJet


Vinterdestinationen nås nu med easyJet från Bristol Airport på söndagar till och med 24 mars 2019.

Sedan tidigare erbjuder easyJet två direktlinjer från London Gatwick samt Köpenhamn Kastrup till Åre Östersund.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är glada och stolta över att easyJet väljer att utöka med ytterligare en linje till Åre Östersund, vilket är ett positivt kvitto för flygplatsen och alla inblandade i besöksnäringen. Vintersäsongen 2017/2018 hade vi en ökning på hela 89 procent inkommande resenärer från England till vår flygplats, i jämförelse med säsongen innan, säger Peter Fahlén, flygplatschef på Åre Östersund Airport.

– Vi är mycket glada över att starta linjen mellan Bristol och Åre Östersund. Vi är övertygade om att våra resenärer, framförallt skidentusiaster, från Bristol kommer att glädjas över den nya destinationen. Vi hoppas även att de resenärer som flyger till Bristol kan njuta av sydvästra England och allt regionen har att erbjuda, säger William Vet, Country Manager Benelux och Skandinavien på easyJet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report