Foto:Quality Hotel Nacka


Nu tillträder Simone Pohjolainen som ny hotellchef på Quality Hotel Nacka.

“Det är väldigt kul att komma tillbaka till Nordic Choice Hotels och bli en del av Quality Hotel-familjen. Jag brinner för service och att utveckla personal, och med många nya planer och projekt för både hotellet och området Sickla/Nacka ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor ta det här hotellet in i framtiden,“ säger Simone Pohjolainen, tillträdande hotellchef, Quality Hotel Nacka

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Simone kommer närmast från Urvalet Executive AB, där hon idag jobbar som konsult inom Learning and Development, och innan dess har hon varit receptionschef, trainee samt arbetat med marknad och HR centralt i Nordic Choice Hotels.

Under de kommande åren kommer hela området i Sickla och Nacka att utvecklas. Även för hotellet finns det stora planer och visioner för utveckling såsom renovering och önskemål om tillbyggnad för både rum och konferens.

I rollen som hotellchef kommer Simone att fortsätta utvecklingen för att höja gäst- och medarbetarnöjdheten. Men också driva idéer för utveckling av hotellet tillsammans med hotellets ledningsgrupp, såväl medarbetare som avdelningsledare. Simones roll är otroligt viktig i detta arbete.

“Det känns fantastiskt kul att få välkomna Simone till Nackafamiljen och tillbaka till Nordic Choice Hotels. Hennes känsla för att bygga team, och ge service kommer både att stärka och utveckla hotellet samt ge våra gäster en fin och minnesvärd hotellupplevelse,” säger Jessica Carlde, Hotelldirektör, Quality Hotel Nacka.

Simone tillträder sin tjänst som hotellchef den 7:e januari 2019.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report