Foto:onaturel.fr


En restaurang för nudister i Paris har tvingats slå igen efter lite drygt ett år.

Ett bakslag för alla oblyga gourmeter – men den nakna sanningen är att det kom för få gäster.
I november 2017 slog restaurangen O’Naturel upp dörrarna i ljusets stad. Ägarna Mike och Stephane Saade har erbjudit franska delikatesser som ostron, foie gras och sniglar, inget ovanligt i sig, men till skillnad från andra restauranger ombedes gästerna att lämna alla kläder (och mobiltelefoner) i garderoben.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Men konceptet har gått sämre än vad ägarna hoppats. Trots lånetofflor och ett tjockt vitt draperi som skyddar mot nyfikna blickar från förbipasserande, så har besökarna varit för få.

”Vi tackar alla som deltagit i detta äventyr. Vi kommer bara minnas de roliga stunderna och de fantastiska människor vi träffat.”, skriver bröderna på restaurangens Facebooksida.

En restaurang för nudister låter möjligen som en vågad idé men kanske inte just i Frankrike. Landet är världens populäraste resmål för nudister med över fyra miljoner lättklädda besökare per år.

I Paris öppnade dessutom i somras en ny nudistzon i stadens största park och besökare i staden kan gå nakna på både stand-up och museum.

Men det hjälpte inte bröderna Saade, den 16 februari slår O’Naturel igen portarna för sista gången.

Källa:TT

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report