Mattias Wäne blir ny vd på Hertz

Tis 15 Jan, 2019 - 7:03

Foto:hertz


Han kommer närmast från en tjänst som vd för Volvo Bil och ersätter Niklas Siljeblad som går till Volvo Car Sverige.

Den 1 februari tillträder Mattias Wäne som ny vd för Hertz Biluthyrning i Sverige. Han kommer närmast från en tjänst som vd för Volvo Bil. Mattias Wäne har mer än 15 års erfarenhet från bilbranschen, där han har haft ledande befattningar inom både ekonomi och försäljning.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Hertz befinner sig i ett spännande läge inom en bransch i förändring. Jag ser verkligen fram emot uppgiften att tillsammans med Hertz alla medarbetare fortsätta utveckla verksamheten, säger Mattias Wäne.

Mattias Wäne efterträder Niklas Siljeblad, som efter sex år som vd inom Hertz blir Director Network, Development and Partners på Volvo Car Sverige. Därutöver kommer han fortsatt att vara medlem av styrelsen för Hertz Sverige och styrelseordförande för Hertz Norge och Hertz Danmark samt styrelseledamot i Hertz Finland. Niklas Siljeblad tillträder sin nya tjänst den 1 februari.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report